Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مازندران با اعلام اینکه زنگ خطر در مبارزه با جنگل خواری در استان به صدا درآمده است گفت:باید با استفاده از ابزارهایی که داریم ، صدای زنگ خطر در مبارزه با جنگل خواری به گوش همه برسد تا هم مسولین و هم مردم در این خصوص احساس تکلیف کنند تاوجب به وجب جنگل را پاکسازی کنیم. ‎

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا از مازندران ،  سید محمود حسینی پور در جلسه قرارگاه صیانت از منابع طبیعی و اراضی ملی ،مبارزه با جنگل خواری ضمن اشاره به اینکه راهبرد عملی در صیانت از منابع طبیعی و اراضی ملی می بایست اجرایی گردد ، خاطرنشان کرد: تعرض به مجموعه منابع طبیعی و اراضی ملی طبق آمارهایی که نزدیک به واقعیت می باشد، همه مان را با یک ابر مسئله در این حوزه مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی پور فلسفه وجودی قرارگاه صیانت از منابع طبیعی و اراضی ملی ،مبارزه با جنگل خواری را فرمان رئیس جمهور اعلام کرد و گفت: بعد از سفر ریاست جمهور به منظور رسیدگی به گزارشی که فعالین محیط زیست درخصوص ساخت و سازهای داخل جنگل ها ، شخص رئیس دولت خطاب به استان های شمالی فرمان تشکیل این قرارگاه را دادند که توسط دفتر رئیس جمهور ابلاغ شد.

وی ادامه داد :علت تشکیل این قرارگاه در استان اجرای دستور ریاست جمهور است که باید به عنوان یک فرصت مغتنم با توجه به سیاست های اعلام شده مورد توجه قرار گیرد

استاندار مازندران دستور رئیس جمهور دستوری واضح و روشن دانست و گفت: در مقوله مبارزه با جنگل خواری دستور رییس جمهور در حال حاضر معطوف به داخل جنگل ها می باشد و مطمئنا با اقداماتی که دراین خصوص انجام می شود ،قطارمبارزه با جنگل خواری به حرکت در می آید و به نقاط دیگر نیز می رسد لذا تمام وقت تلاش مان را باید برای اجرای این دستور معطوف کنیم .

حسینی پور با بیان اینکه موضوع محیط زیست و منابع طبیعی برای شخص اول مملکت یعنی مقام معظم رهبری مهم است ، تاکید کرد: مبارزه با جنگل خواری وساخت و ساز غیر مجاز در دل جنگل مسئله ی اول ما است و ضرورت دارد سایر مسئولین نیز نسبت به این مقوله حساسیت قائل شوند.

وی با اعلام اینکه زنگ خطر در مبارزه با جنگل خواری در استان به صدا درآمده است گفت:باید با استفاده از ابزارهایی که داریم ، صدای زنگ خطر در مبارزه با جنگل خواری به گوش همه برسد تا هم مسولین و هم مردم در این خصوص احساس تکلیف کنند تاوجب به وجب جنگل را پاکسازی کنیم.

نماینده عالی دولت دراستان ادامه داد: بر حسب شناسایی هایی صورت گرفته و قوانین موجود همچون ماده 55 از ساخت و سازهایی که در حال انجام است نیز باید جلوگیری شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه در تخریب کردن حاکمیتی همه دستگاه ها می بایست پای کار باشند، اظهار کرد: از ظرفیت دهیاران بعنوان ماموران جهاد کشاورزی در توقف ساخت و ساز غیرمجاز در جنگل ها می بایست استفاده گردد.

وی ادامه داد : هر دهیار و یا مسئول دیگری که همکاری نکرد و در ارائه گزارشات واقعی ممانعت کرد مطمئنا برخوردی قاطعانه انجام می گردد .

حسینی پور در اجرای این مهم دقت شود تا به روستائیان و ساکنین بومی ، قشر ضعیف جامعه ظلمی صورت نگیرد ،گفت: باید اول از همه به سراغ افراد که ویلای چند میلیاردی در دل جنگل احداث کردند رفت و پس از شناسایی هایی انجام شده، با استفاده از ظرفیت این کارگروه ، مصادیقی را برای اجرای حکم اماده داشته باشیم تا براین اساس بتوانیم اقدام عملیاتی کنیم.

نماینده عالی دولت در استان ادامه داد : طرحی مبتنی بر علم و قانون برای شناسایی ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی جنگلی آماده شده است که ماحصل 30 سال تلاش و کار اجرایی در دستگاه های اجرایی می باشد و این طرح به سرعت باید به مرحله عملیاتی برسد .

وی با اشاره به اینکه سیاست گذاری برای اجرایی شدن ماده 100 و 99 توسط این قرارگاه باید در دستور کار قرار گیردتاکید کرد:هر دستگاهی که در اجرای این طرح تعلل کند، قاطع برخورد می کنیم .

استاندار مازندران تاکید کرد : مدیران در ادارات خود برای اجرای این امر مهم از افراد پاکدست استفاده کنند .

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محیط زیست مازندران استاندار مازندران اراضی ملی منابع طبیعی و اراضی ملی استاندار مازندران برای اجرای حسینی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۵۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه